Skip to content

chiloțăreală

30 Mar 2017

Ce ne învaţă pe noi toate emisiunile de kkt de la majoritatea posturilor TV actuale: că nu mai există intimitate, discuţii private, civilitate, respect pentru celălalt. Arătatul chiloţilor în direct face rating, aşa că scursorile coboară din TV în viaţă şi auzi mai mult decât vrei să auzi…

Acum câteva zile. Dimineaţă. Service. Muncă, bărbaţi în salopete unsuroase, frig, noxe, gresie alunecoasă, ploaie ţuruind pe lângă un geam, jeg, glume de autobază. Public: eu şi o altă tipă – cu telefonul lipit de ureche. Am stat acolo cam o oră jumate, din care cred că a stat fără să vorbească la telefon maxim 15 minute.

Discuţia era despre cum ei îi ticăie ceasul şi vrea un copil. Dar că tipul cu care are o relaţie la momentul actual nu are chef de complicaţii. Ea însă ţine la el şi nu vrea să se ducă cu altul. Atît. Repetat, iar şi iar, cu multe cuvinte, cu glume, cu comentarii negative, cu amintiri din copilărie cu bunica care o învăţa ce şi cum să facă cu bărbații, cu sfaturile colegelor etc., cu multe detalii pe care mie acum mi-e silă să vi le împărtăşesc. Nu vorbea tare, dar vorbea. Din cînd în când, bărbaţii din service se opreau şi o ascultau, ridicau din sprâncene şi făceau glume, că nah, subiectul era la îndemînă, dintre care singurele mai blînde ar fi gen „Hai, cine se oferă!? N-auzi băi că are pe unu’?”

Cînd i-a fost gata maşina i-a spus prietenei „pot să te sun eu în 5 minute?”

Staruri de doi bani îşi povestesc viaţa sexuală la televizor, iar omul cu IQ cu o cifră înţelege că aşa e normal, să ne chiloţărim cu public. Nu mai e decenţă, limită, bun simţ.

Advertisements
No comments yet

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: