Skip to content

primit pe mail

24 Apr 2016

From: Thomas <cherokee_lane@…>
To: waste_land@bigfoot.com
Subject: Fwd: stimata domnishoara… :)
Date: 24 July 1998 16:53

Desigur rîndurile acestea vă va surprinde atît prin contzinutul lor, cît shi prin identitatea celui care vi le scrie shi care preferă mai bine să rămîie anonim decît a risca să nu fie întzeles sau judecat după alte principii căci sufletul femeii este un amalgam din care nu shtii cum să te comportzi spre un rezultat cît mai translucid.

De fapt, mă cunoashtetzi foarte bine din vedere căci m-atzi văzut de multe ori, atît în tramvai cît shi în alte regiuni. Nu însă pe această bază de cunoshtintză purced la scrisoarea de fatză, dorind a rămîne un incongoscibil ce nu are nici un interes de egoism, dorind numai a face un bine aproapelui său.

Iată despre ce este vorba, sau poate ar fi mai bine să nu vă spun, pentru a nu crede că este vorba de intrigi sau fitiluri, ceea ce nu face parte din substratul meu, aceste idei fiind mijloace de oameni fără clasă socială sau cei 30 de ani de-acasă că atîta am shi deci nu sînt copil. Shtiu, că dv. cunoashtetzi foarte bine pe domnul P.A. Această persoană, prin minciuni shi cadouri de altă sorginte, s-a transpus în simpatia dv. izbutind chiar să reushească shi astfel să se laude cu aceasta, atît prin familii cît shi în alte localuri publice, spunînd, ceea ce nu este abstract fatză de memoria unei domnishoare, că “are un corp ce nu s-a dovedit” shi chiar “casatzie în sectzii unite” cuvinte ce le-a auzit o lume întreagă shi din care transpiră că adică a ajuns pînă acolo shi deci nu e adevărat că vă tzinetzi rangul în societate nemaifiind în acest fel.

Nu shtiu care este adevărul complect shi nici nu mă interesează, nefiind simetric cu scopurile mele. Ceea ce shtiu însă, este că acest domn nu se multzumeshte a vă compromite numai pe dv., dar mai umblă shi cu alte pramatii cum este de exemplu d-ra T.I., cunoscuta văduvă shi persoană clandestină, care a îngropat trei bărbatzi cu cununie, plus altzii prin libertinaj fiind atinsă de o boală care nu iartă shi pe care o posedă în mod eredital, atît părintzii cît shi fratzii săi, fiind atinshi de acest flagel. Ori e păcat de o fiintză atît de slăbutză ca dv., că n-ar strica să vă hrănitzi mai subcutaneu, dar shtiu că e din cauza siluetei ca să nu se denatureze, – spre a fi indusă în eroare de acest individ, plin atît de datorii cît shi de microbi shi care în plus mai are curajul să vă shi înshele trăind cu acea persoană într-un mod absolut autentic.

Nu-mi place să mă amestec în viatza nici unui alter-ego, dar este o crimă ca o fată de esentza dv., pentru care sînt oameni, chiar de 30 de ani cu situatzie morală, imobil shi lichid, care are diferite intentzii de viitor, – să ajungă a fi de distractzia domnului P.A., care n-are altceva în viatză, ca caracter shi intelect, decît dunga de la pantaloni shi acel porttzigaret de argint, arme cu care zăpăceshte fetele cinstite, fiind shtiut că fetele cinstite în privintza acestui gen de inshi sînt cele mai tîmpite.

Aceasta fiind ceea ce aveam să vă spun, mi-am făcut datoria, rugîndu-vă ca în acest ceas al unsprezecelea, să alegetzi între un ics fără tzel shi un anonim serios, dănd un semn de viatză la telefonul 33227, Societatea “Pecopex” unde întrebatzi de dl. Anghel Popescu shi viu imediat.

Al dv. cu tot respectul shi acuratetzea,

Un anonim

Advertisements
One Comment leave one →
  1. rata permalink
    24 Apr 2016 10:40 pm

    Foarte haios.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: