Skip to content

Vrum-vrum

22 May 2006
Frumos oras Ploiestul*, dar si mai frumoase Zilele lui. Pentru al doilea an consecutiv, iata-ne in gradina de la Bucov, la admirat motoare, eveniment organizat printre altii si de Silver Pistons.
 

De data asta am stat vreo 9 ore : ) mdap. Am ajuns simbata pe la orele 17 si nitel, si am plecat … a doua zi.

A fost ceva mai multa lume ca anul trecut, mai multe motoare, mai turate, mai tunate, mai multa galagie. Dar a fost frumos, si mirosea a salcim cald si/sau motoare turate si/sau fum de gratare. In virtutea inertiei, iar am fost sofer(~ul care nu bea…).
 
Au fost bifate urmatoarele activitati:
– s-a stat pe iarba, la doua beri cu si una fara
– s-au mincat frigarui, mici, frigarui, cartofi prajiti, frigarui, mici (nu ma repet degeaba, credeti-ma pe cuvint)
– s-au asurzit urechile de zgomot de motoare pacanite n-as putea spune de ce, sh-apoi turate la maxim, din acelasi motiv care-mi scapa
– s-a zarit in fuga un tricou negru pe care scria Orange County Choppers Crew. Mmm…
– s-a stat nepasator la niste rock, s-au miscat fundurile la Cargo si s-a umplut inima de placere la

Phoenix

. Nicu Covaci

e tot Nicu Covaci, iar poporul adunat pentru

Phoenix

a primit un concert pe cinste.

– s-au primit 2 invitatii pentru iesit in Bucuresti la Motoare, invitatii la care li s-a raspuns ‘multumim, avem motoare mai multe decit aveti voi acolo’.
– s-a vizionat o motocicleta cu atas pe care stateau calare vreo 10 rockeri – arata bine constructia de capete, miini si 3 roti, trebuie sa admit. N-am prins imaginea respectiva, dar ceva mai devreme facusera si acrobatii, cam asa.
– s-a discutat despre blog, bloggari, trenduri, care cu cine unde cind si cum, certuri, fandaxii, angoase, bucurii, tristeti, beute…
– mai pe-nserate a venit si un prieten… aici este momentul sa spun ca la un moment dat, stind noi linga un panou si filozofind pe tema deszapezirii incintelor, se opreste un tip nu foarte beat dar departe de a fi treaz, si comenteaza ca io-te, un tip si trei tipe, asa DA! Ajunge pina-n capatul strazii, se-ntoarce, scoate doua hirtii de 10k si le-ndeasa in mina tipului, cu comentariul “stii tu pentru ce!”. La iesire, banii au fost depusi in fondul de caritate.
– apropo de fondul de caritate, si anul asta si anul trecut, intrarea se facea pe baza de donatie de jucarii pentru niste case de copii, sau o suma in bani la alegere. Jucarii pot spune ca s-au strins.

– ohhhh… da… am incercat sa facem si pipi, undeva unde … nu se poate descrie. Am fumat o tigara, si tot nu-mi trecuse. Sinistru.

– la plecare am lasat in urma un Phoenix care mai cinta, o gramada de pahare de plastic in poiana, o discutie pe cale de-a se-ncinge la standul Silver Pistons, multa lume dormind pe jos, salcimii infloriti, o baterie care nu mai voia nimic de la viata schimbata cu o baterie cu mai mult zvic, o masina astfel pornita si bateriile puse la loc, un sofer care a mai facut 4 ore pin’ unde trebuia sa ajunga, oprindu-se din cind in cind ca-l lasau farurile, uzina de la Brazi plina de becuri de zici ca s-apropie Craciunul, un cer aproape senin in ciuda norilor care pareau ca ar vrea sa ne ploua, un sofer de beemve (B42*TZ) beat, ori high, ori … (ma mai gindesc la un motiv, dar m-abtin) ca mergea sinuos neregulat (sic!), oricum n-avea nimeni tupeul sa-l depaseasca, OMVul de la Baneasa de unde-am luat ceva dulce si sampanie, sh-am ajuns acas’ pe la inspre 3:30 am, ca sa mai stam la palavre ‘un pic’ si sa ne culcam pe cind mijea dimineata.
Sh-am incalecat p-o sa (eheiii … alta data) si v-am spus povest’-asa!
 
 
 
* pentru cea care nu stie, este vorba de orasul ala care are aceeasi longitudine estica (26E)cu a Bucurestiului. Click here
Advertisements
3 Comments leave one →
  1. 23 May 2006 1:09 am

    cum, nu e reşedinţa judeţului argeş? nu e ăla din nord-vestul bucureştiului, către care am avut prima autostradă din RO şi unde se făceau daciile? hai, fată, mă confuzezi, zău…

  2. 23 May 2006 3:38 am

    of of of. de-ar fi asa simplu. ;)) de-ai fi tu aceea… dar nu esti…

  3. 23 May 2006 7:54 am

    Volceanov il keama pe prof, da eu’s la Spiru cu Univ. am terminat-o aku 2 ani :P si merci pt.urari, mai am 2 ani pana la graduation :)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: